Teknoloji

PERISH Yeni Nesil Konsolların Yanında PS4 ve Xbox One’a Geliyor

 
HandyGames tarafından yayınlanan ve ITEM42 tarafından geliştirilen mitolojiden ilham alan birinci şahıs eşli nişancı oyunu PERISH, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One’a geliyor. Duyurulan bu konsol sürümlerinin ne zaman piyasaya sürüleceği henüz belli değil.
 
Oyun ilk olarak PC’de yayınlandı
 
 
 
İlk olarak 2 Şubat’ta Steam, Epic Games Store ve GOG aracılığıyla PC için piyasaya sürülen PERISH, 1 ila 4 oyuncu için takviye sunan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyunda eski düşmanlar, ilginç bölgeler ve patronlar var. Bu zorluklarla tek başınıza veya arkadaşlarınızla mücadele edebilirsiniz.
 
Kırık bir kılıçtan başka bir şey olmadan yolculuğunuza başlayacağınız oyunda, yeraltı dünyasının kana bulanmış tek para birimi olan Danake, oyunculara en uygun ekipmanı sağlayabiliyor. Bununla birlikte, farklı türde yakın dövüş veya menzilli silahlar alabilir ve hatta makineli tüfeğinizle bu kadim düşmanları mermilerle ateşleyebilirsiniz.
 
Çok çeşitli aksiyon anları ile karşımıza çıkan oyun, şimdi de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One konsollarına gelmeye hazırlanıyor.
 
oyun fragmanı
 
 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu