Haber

Emine Erdoğan, Azerbaycan, BAE ve Katar’a farklı teşekkür etti

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından Türkiye’ye verdikleri destekten dolayı Azerbaycan, BAE ve Katar’a teşekkür mesajı yayınladı.

Emine Erdoğan mesajında ​​BAE’nin Türkiye’ye yaptığı yardıma ilişkin verilere de yer verdi. BAE Kızılayı tarafından başlatılan ‘Mal Köprüleri’ insani yardım kampanyasına destek veren BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayed’in değerli annesi Şeyha Fatima bint Mubarak’a ve BAE halkına teşekkür ediyorum. Dost halkların dayanışmasıyla bu felaketin üstesinden geleceğimize inanıyorum.dedi.

“ACILARINIZ BİZİM AZERBAYCANLI KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ”

Diğer paylaşımında ise takviye çalışmalarından dolayı Azerbaycan’a ve İlham Aliyev’in eşi Mehriban Aliyeva’ya teşekkürlerini ileten Erdoğan, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

(Acınız acımızdır) diyen Azerbaycanlı kardeşlerimizi unutmayacağız.”

“YARDIM ELİ VEREN ÜLKELERİN DOSTLUĞUNU HER ZAMAN UNUTMAYACAĞIZ”

Emine Erdoğan, başka bir paylaşımında şunları söyledi: Türkiye’ye yardım eli uzatan ülkelerin dostluğunu her zaman hatırlayacağız. Depremzede vatandaşlarımız için düzenlenen yürüyüşe katılan ve yardım kampanyasına destek veren Katar Emiri’nin kıymetli annesi Şeyha Moza bint Nasır’a ve tüm dost Katar halkına teşekkür ediyorum.‘ belirtti.

kepsut-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu